top of page
Kraakman Training & Advies - voor al uw INCOMPANY trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), Reanimatie en EHBO (met AED).

BHV Basis (incompany)

Samen leren

In 1994 is de bedrijfshulpverlening verplicht gesteld door de overheid, middels de Arbowet, voor alle bedrijven en instellingen. Uw bezoekers, klanten en collega’s -inclusief uzelf- voelen zich veiliger met actieve BHV’ers om zich heen. Als bedrijfshulpverlener met erkend BHV-certificaat bent u in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert u uit tot de professionele hulpdiensten, zoals ambulance, brandweer of politie aanwezig zijn.

Om BHV'er te worden volgt u een BHV cursus en houdt u deze jaarlijks up-to -date. Zowel de basiscursus als de herhalingscursus worden bij u op locatie gehouden. Wanneer u de cursus goed afrondt, ontvangt u het erkende BHV-certificaat. Nu kunt u adequaat optreden tijdens calamiteiten.

Wat is een BHV incompany cursus?

Dit is een cursus bedrijfshulpverlening bij uw organisatie op locatie.

Een BHV-instructeur komt naar uw bedrijf toe om daar ter plekke de BHV-cursus te geven. Een BHV-cursus op locatie is al  mogelijk vanaf slechts 6 personen. Het maximale aantal personen van een cursusdag is 12, dit om de kwaliteit van de cursus te kunnen waarborgen.

Wat houdt een BHV incompany cursus in?

  • Het is eendaagse opleiding waarin cursist leert hoe te handelen in het geval van spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp.

  • Reanimatie met AED, inclusief alle bijbehorende stappen.

  • Brandbestrijding en -ontruiming.

Module E-Learning

Voorafgaand aan de cursus BHV-Basis zit een (verplichte) module E-learning. De kosten hiervan bedragen € 17,50 p.p.

Kosten BHV Basis op locatie (min. 6 cursisten, max. 12 cursisten):

Aantal cursisten

6 cursisten

7 cursisten

  8 cursisten

9 cursisten

10 cursisten

11 cursisten

12 cursisten

Totale kosten in Euro*

900,-

950,-

1000,-

1050,-

1100,-

1150,-

1200,-

*Genoemde prijzen zijn ex. BTW en reiskosten van de instructeur.

Wilt u gebruik maken van een lotusslachtoffer? 

Landelijk Opleiding tot Uitbeelding Slachtoffers

Lotusslachtoffers hebben een opleiding achter de rug waarbij ze leren hoe ze allerlei ziektebeelden kunnen nabootsen. Dit doen ze door zichtzelf te grimeren, maar ook door toneel te spelen. Veel ziektebeelden zijn niet van echt te onderscheiden.

 

Waarom BHV met lotus?

Het inzetten van een lotus zal de cursus absoluut meer diepgang en realiteitszin geven.

Tijdens een BHV-cursus leert de cursist te reageren op allerlei onverwachte situaties. Zowel op het gebied van brand als EHBO. Het doel is dat de cursist weet hoe te handelen om de situatie te stabiliseren en hij/zij de juiste hulp in kan schakelen. De cursist zal sneller tot actie overgaan als hij/zij zelfverzekerd is over zijn/haar eigen handelen. Een lotusslachtoffer is een specialist  in het uitbeelden van ziektebeelden en het schminken van zeer realistische verwondingen. 

Meerprijs: € 200,- 

De Lotus zal ongeveer 4 uur lang aanwezig zijn.

bottom of page