top of page
Kraakman Training & Advies - voor al uw INCOMPANY trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), Reanimatie en EHBO (met AED).

Over Kraakman Training & Advies

Mijn naam is Harm Kraakman... aangenaam!

Mijn achtergrond ligt misschien niet in lijn met wat u (had) verwacht. De afgelopen 20 jaar ben ik namelijk als filiaalmanager werkzaam geweest in de supermarktbranche, bij ketens als de AH, Dekamarkt, Deen en de Vomar. Deze branche is de laatste jaren op vele terreinen sterk veranderd. Zo werd het steeds moeilijker om een leuk en goed team op te bouwen én te behouden. Mede hierom nam het plezier in mijn werk langzaam af en ben ik eens goed gaan nadenken over mijn toekomst. 

Kraakman Training & Advies - voor al uw INCOMPANY trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), Reanimatie en EHBO (met AED).

Ik sta graag tussen de mensen, maak makkelijk contact en ik vind het heel erg leuk om -praktische en nuttige- kennis over te dragen. De instructeur(s) van wie ik zelf jarenlang diverse BHV-trainingen heb gekregen maakten mij enthousiast en ik heb altijd contact met ze gehouden. Toen ik met één van hen sprak over het veranderende werkklimaat binnen de supermarktbranche, is het idee ontstaan om mijzelf om te laten scholen en zélf als instructeur aan de gang te gaan. In 2022 heb ik dan ook mijn werk als filiaalmanager neergelegd en ben ik onder de naam "Kraakman Training & Advies" aan het werk gegaan.

De cursusdagen zijn vaak intensief, maar de tijd vliegt voorbij. Ik heb (weer) enorm veel plezier in mijn werk en geniet ervan als mijn cursisten met een goed en tevreden gevoel naar huis gaan.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd en met succes afgerond:

  • Instructeur Acute Zorg (NIKTA)

  • Instructeur Brand, Ontruimen & Communicatie (NIKTA)

  • Instructeur Nederlandse Reanimatie Raad

  • Instructeur Workshop Alcohol & Drugs

  • Instructeur Emergency Response; Primary & Secondary Care, Care for Children en CPR & AED

bottom of page